Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervehdys kaikille!

Salmitalon kesä on jälleen saanut vipinää ja ihmiset ovat rohkaistuneet järjestämään koronaturvallisesti juhliaan. Soinilansalmen kyläyhdistys ry ei järjestä kesän aikana mitään tapahtumia, vaan annamme tilaa niille monille henkilöille/hääpareille, jotka viime kesältä siirsivät juhlansa tähän kesään.

Tämän vuoden vuosikokouksessa päädyimme siihen, että yleisötapahtumien aika on sitten kun järjestelyt voidaan hoitaa täysin turvallisesti. Ideoita meiltä löytyy, joita saimme asukaskyselyn tehtyämme 2019 syksyllä. Syksyllä keskitytään harrastustoimintaan ja arvioidaan voidaanko aloittaa Salmitalon Palvelupäivien pitämiset.

 

Soinilansalmen osakaskunnan järjestämät uistelukisat

Jotain on kuitenkin tulossa ja vastuullisena järjestäjänä on Soinilansalmen osakaskunta, joka järjestää uistelukisat perjantaina 16.7.2021. Kisat ovat avoimet ja ennakkoon ilmoittautumista ei ole. Kokoontuminen on Pöljänsillan parkkipaikalla klo 17.30. Uistelukisa alkaa klo 18 ja maksu on 10 euroa per venekunta. Maksu on suoritettava käteisenä kisapaikalla.Osakaskunta toivottaa tervetulleeksi niin entiset kisoihin osallistuneet kuin uudet venekunnat! Kilpailusta voi tiedustella osakaskunnan pj:lta 040 537 1550/ Paula. Huom! Parkkipaikka on Salmitalon läheisyydessä. Salmitalon piha-alueelle ei voi viedä autoja, sillä Salmitalo on vuokrattu juhlakäyttöön kyseisenä ajankohtana.

Suunitteletko juhlia/koulutuksia/ leirejä

Monilla saattaa olla edessä ns. pyöreiden kymmenien syntymäpäivät tai muut sukujuhlat/kokoontumiset, kenties  suunnittelet lasten tai nuorten leiriä. Nyt kannattaa olla ajoissa liikkeellä ja tarttua puhelimeen, sillä Salmitalon varauksia on jo tehty vuosille 2022 ja 2023. Vapaita viikonloppuja löytyy vielä. Muistutamme myös, että Salmitalolla voi pitää tilaisuuksia ympäri vuoden. Sillä meidän mainos slouganimme on ”Kesällä ja talvella Salmitalo haluaa palvella”.

Ota siis ja soita Salmitalon varausnumeroon: 050 521 5957. Silloin saat tietää heti vapaat ajat ja hinnat eri vaihtoehdoista.

Toivotamme kaikille hyvää kesää!