Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

On tullut kiitoksen aika!

 

Kiitämme kaikkia, jotka ovat osallistuneet Salmitalolla talkoisiin;

polttopuita riittää Salmitalon ja saunan lämmitykseen

Miehet polttopuutalkoissa

     kaikki paikat on pysyneet siistinä,    puhtaana ja kunnossa

Siivoustiimi on hoitannut hommansa!

Kiitämme Eilaa ja Irmaa, jotka ovat tiistai-iltaisin ohjanneet jumppaa!

Kiitämme kaikkia, jotka ovat tulleet Sisä-Savon kansalaisopiston järjestämiin opintopiireihin ja opintopiirien opettajia!

Kiitämme Palvelupäiviin osallistuneita, Kyläkahvila vieraita, kirjastoauto Tildan palveluja, kahvinkeittäjiä ja Palvelupäiviin osallistuneita!

Kiitämme Palvelupäivien hoivapalveluyrittäjiä, on hienoa, että saamme lähipalveluja! 

Tänä vuonna koronapandemian takia Soinilansalmen kyläyhdistys ry perui kaikki joulunajan tapahtumat, myös Salmitalon Palvelupäivän ja Kyläkahvilan Kinkkubingon. Vuoden 2019 Salmitalon Joulunavaus-tapahtumassa 7.12.  ensimmäisen kerran julistettiin savonkielinen Jooluraahan julistus. Lisäksi julistus kuultiin Ylen valtakunnan kanavalla koko Suomeen 9.12.2019. Jooluraahan julistus sai suuren suosion ja paljon positiivista palautetta koko Suomesta. Sen johdosta päätettiin, että Jooluraaha julistetaan joka vuosi. Jooluraahan julistus jäi ihmisten mieliin ja sen julistamista on odotettu. Marraskuun aikana alkoi tulla vaatimuksia, että korona ei saa estää julistusta. Toive on nyt toteutettu ja nyt se on videona. 

Uusi vuosi 2021 on edessämme ja vuoden vaihteessa katsomme tilanteen ja teemme päätökset mm. Salmitalon Palvelupäivistä. Jooluraaha videon myötä toivotamme kaikille Hyvää Joulua ja Onnea Vuodelle 2021! 

Soinilansalmen kyläyhdistys ry