Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

SOINILANSALMEN KYLÄYHDISTYS RY:N KESÄUUTISIA

Vuosi 2019 alkoi vilkkaalla harrastustoiminnalla ja sellaisena se tulee jatkumaan myös tulevaisuudessa. Yhdistyksen vuosikokouksessa linjattiin toimintoja vuosille 2019 ja 2020.  Tulevaisuutta kuvaa parhaiten kaksi sanaa; monenlaista ja monipuolista! Salmitalon Palvelupäivät tulevat jatkumaan ja keskiviikkona 4.9.2019 aloitetaan uusi kausi. Muiden toimintojen osalta paljastamme syksyn lähestyessä mitä tapahtuu milloinkin.

Salmitalo ei vaivu ”kesäunille”

Salmitalon yllä- ja kunnossapito hoituu talkoovoimin ja tänä keväänä on siivoustiimi pistänyt Salmitalon juhlakuntoon. Kesäaikana yhdistys ja yhdistyksen jäsenet viettää kesälomaa harrastustoimintojen ja tapahtumien osalta. Salmitalo ei suinkaan vaivu ”kesäunille”, vaan eri yhteisöt, yksityiset henkilöt, suvut, harrastajaryhmät järjestävät leirejä, kokoontumisia, perhe- ja sukujuhlia Salmitalolla. Siksi on hyvä muistuttaa; vaikka Salmitalon pihapiirissä on paljon autoja, niin kyse ei ole kyläyhdistyksen järjestämästä yleisötapahtumasta, vaan ne ovat yksityisiä tilaisuuksia. Silloin ei voi tulla esim. Salmitalon rantaan uimaan.

Soinilansalmen osakaskunnan uistelukisat tulossa

Yksi tapahtuma on kuitenkin mainittava! Soinilansalmen osakaskunta järjestää  uistelukilpailut perjantaina 12.7.2019 klo 17. Kokootuminen on Pöljänsillan parkkipaikalla. Tapahtuma on kaikille avoin ja ennakkoon ei tarvitse ilmoittautua. Osallistumismaksu on 10 euroa / venekunta. Kilpailun järjestäjien yhteystiedot löytyvät näiltä nettisivuilta MUUT TOIMIJAT.

Kesätapahtumia Leppävirralla riittää joka makuun!

Suomi tunnetaan lukuisista kesätapahtumista. Niitä riittää myös Leppävirralla, suosittelemme tutustumaan löytyisikö juuri Sinulle sopiva tapahtuma/tilaisuus.  Tässä linkkejä josta voi katsoa tarkemmin:

https://leppavirta.fi/tapahtumat

http://visitleppavirta.fi/fi

Hyvää kesää kaikille näillä lainatuilla sanoilla

”Kedollinen kukkia! Saavillinen saunahetkiä! Hyppysellinen hauskuutta! Litra laulua! Aimo annos aurinkoa! Suven suloisuutta!”

Salmitalo- alueen monitoimikeskus