Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

TERVETULOA ELOKARKELOIHIN JA SALMITALON HÖLÖKKÄÄN!

Nyt lenkkitossut esille ja tule osallistumaan Soinilansalmelle Salmitalon hyvän mielen Hölökkään!

Reitin voi kulkea hölkäten, kävellen tai juosten, jokainen oman mieltymyksen mukaan. Kilpailu tämä ei ole, vaan tässä tapahtumassa ei tarvitse hölökätä veren maku suussa, vaan hymy huulilla ja leppoisalla mielellä. Matkan pituus n. 10 km, osallistumismaksu 15 euroa (sisältää lohikeiton hölökän jälkeen).

Ilmoittaudu hölökkään 20.8.2022 mennessä: soinilansalmenkylayhdistys@gmail.com

Tämä tapahtuma jatkaa soinilansalmelaiseen tyyliin perinteitä eli kaikista pidetään hyvvee huolta kuntoilijoista ja yleisöstä. Meillä suat hyvällä mielellä hölökätä, tavata tuttuja, huastella ja syyvä sitä kuulusoo Salmitalon lohisoppoo (sopuisaan hintaan), pihajoogasta virtoo ja voemoo, kahvihampaan pakotukseen kahvilasta ”liäkettä”!
Soinilansalmen kyläyhdistys ry järjesti 30 vuotta Parkkolansaaren soutukilpailua ja sen jälkeen olemme saaneet toiveita, että järjestäisimme kesäajalle jonkin yleisötapahtuman, jossa olisi sitä Salmitalon kuuluisaa lohikeittoa tarjolla.
Teimme vuonna 2019 webropol-kyselyn kyläyhdistyksen toimesta ja kyläläiset saivat ideoida uusia tapahtumia. Ja nyt niistä ideoista kyläyhdistys valitsi ELOKARKELOT- SALMITALON HÖLÖKKÄ-tapahtuman. Katsotaan ja kokeillaan tuleeko kuntoilijoita ja yleisöä tähän tapahtumaan ja arvioidaan sitten onko tällä tapahtumalla jatkoa tulevina vuosina.

Joten tällä TäydenKympinKylällä toimitaan tällä periaatteella;

”Misteepä sen tietää mihinkä pystyy ennen ku kokkeiloo”.

Ja myöhän rohkeesti kokkeillaan!

Nähdään 27.8.2022 Salmitalolla!

Tapahtumaa tukemassa
Palvelupäiviä tukemassa