Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

MITÄ ON JÄSENKORJAUS? TERVETULOA KYLÄKAHVILAAN SAAMAAN TIETOA ASIASTA!

Ke 5.2.2020 klo 11.30 – 13.00

Kyläkahvilavieraaksi saamme perinteisen jäsenkorjauksen taitajan Matti Laihon

Jäsenkorjaus on vanha suomalainen perinnehoito, jossa käsitellään keho kokonaisuutena – yleensä varpaista päähän. Hoito on pehmeää mutta tehokasta, koska lihakset rentoutetaan ensin ja sitten tehdään mobilisointia aina tukirankaan saakka kehon omia, luonnollisia liikeratoja käyttäen.

Vanhat, tuhansia vuosia kansojen käytössä olleet hoitomenetelmät elävät vahvana nykyäänkin auttaen ihmisiä mitä moninaisemmissa vaivoissa.

Perinteisen jäsenkorjauksen taitaja Matti Laiho on valmistunut koulutetuksi hierojaksi 2011 ja perinteiseksi jäsenkorjaajaksi 2019.

Hän kertoo jäsenkorjauksesta ja siihen kuuluvista hoidoista. Yleisiä hoidettavia vaivoja ovat jalkojen pituuserot/ nivelten virheasennot, tenniskyynärpää, rannekanavaoireyhtymät, olkapäävaivat, niskahartiavaivat, iskias, lihaksien venymättömyys/voimattomuus, ym.  Hän näyttää muutamin esimerkein hoitoja sekä opastaa myös vaivojen itsehoitokeinoja.

Palvelupäivässä mukaan perinteiseen tapaan kirjastoauto ja ennakkoon varattujen aikojen perusteella hoivapalveluyrittäjät.

 

HOIVAPALVELUYRITTÄJÄT:

Hierontapiste Anulla, 040 504 6030; anu.heiskanen@gmail.com

Tmi Koipihoito Anne Potaseff, 040 701 4400

Sharlotta koulutettu hieroja ja hermoratahieroja Saara Räisänen, 0400 159 904; tmi.sharlotta@gmail.com

Kalevalainen jäsenkorjaaja ja hermoratahieroja Anu Vatanen, 040 524 1111; vatanenanu@gmail.com