Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Me kaikki toivomme, että koronapandemia hellittäisi ja elämä palaisi normaaliksi. Ihmiskunnan historiassa on rokotteita kehitelty ja rokotteiden avulla on saatu lannistumaan monet, monet pahamaineiset sairaudet. Uskotaan ja toivotaan, että myös nyt saisimme rokotteen käyttöön. Kaiken tämän keskellä on ollut aikaa suunnitella tulevaa ja unelmoida, kuinkas on Sinun kohdalla….

SUUNNITTELETKO PERHEJUHLIA, SYNTTÄREITÄSI, KOKOUKSIA, ILLANVIETTOJA, KOULUTUKSIA

Ihmisen elinkaareen liittyy monenlaisia juhlia/tilaisuuksia ja Salmitalo soveltuu niihin kaikkiin oikein hyvin. Salmitalon juhlatilojen vuokrauksiin tai koko talon vuokraukseen on monia eri vaihtoehtoja. Tilojen vuokraaja saa samaan hintaan myös astiat, niistä ei peritä erillistä maksua. Erillinen maksu peritään isosta tarjoilupöydänliinasta (valkoinen) sekä juhlavista irtotuolinpäällisistä ja tyllinauhoista (valkoiset). Salmitalolla on iso juhlateltta, jota myös vuokrataan. Mikäli tilojen vuokraaja ei itse siivoa, niin vuokraajan on mahdollista ostaa siivouspalvelu kyläyhdistykseltä. Salmitalosta löytyy kuvia näiltä nettisivuilta kuten myös Facebook-sivuiltamme, mutta nyt korona-aikaan on pyydetty netti- ja fb-sivuille kuvia esim. Salmitalon astioista ja tuolinpäällisistä. Joten nyt toteutetaan tämä toive ja laitetaan myös muitakin kuvia!

Tervetuloa tutustumaan mitä Salmitalo ”kätkee” sisälleen!

Soinilansalmen kyläyhdistyksen omistama Salmitalo on kyläläisten kokoontumispaikka ja tiloja vuokrataan yritysten, yhdistysten ja yksityisten henkilöiden järjestämiin juhla-,kokous-,leiri-,koulutustilaisuuksiin ja perhejuhliin tai vaikka saunailtoihin.

 

Yläkuvassa on pieni sali, jossa on tarjoilupöytä. Tähän pöytään on muotoon ommellut valkoiset juhlapöytäliinat, joista peritään erillinen maksu.

Juhlavaa tunnelmaa eräistä häistä.

 

Salmitalolla on laitostasoinen keittiö, jossa saa pyöräytettyä isollekin porukalle maittavat ruuat. Salmitalon keittiö on tuttu Leppävirran-, Heinäveden- ja Varkauden alueiden Pitopalveluyrityksille.

 

 

 

Salmitalolla on ruoanvalmistus- ja tarjoiluastioita sekä ruoka-ja kahviastiat sekä lasit 120 henkilölle

 

 

Tilojen vuokraaja voi koristella salit haluamallaan tavalla. Salmitalolla on kirkaslasisia maljakoita ja kynttiläkuppeja. Salmitalon seinät ja laipiot ovat valkoiset ja lattiat ovat harmaat.

 

 

Miksi Salmitalo on täyden palvelun talo?

Juhlasalien lisäksi Salmitalolla on majoitustilat. Majoitustilat ovat yläkerrassa, jossa on kahdessa salissa yhteensä 30 vuodepaikkaa ja huoneisto alakerrassa, jossa on 7 vuodepaikkaa.Sängyissä on peitot ja tyynyt, mutta tyynyliinat, alus-ja pussilakanat on tuotava.

Yläkerran majoitustiloja

Alakerran majoitustiloja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

…ja sitten saunaan…

Salmitalon pihapiirissä on sauna, jonne mahtuu isompikin porukka. Löylyjen jälkeen pääsee järveen uimaan. Kyläyhdistyksellä ei ole paljua, mutta paljun saa vuokraaja tuoda. Veden paljuun saa ottaa järvestä ettei Salmitalon kaivosta lopu vesi. Saunan lähellä on nuotiopaikka huvimajoineen, joten kaikki mitä tarvitaan hyvään saunailtaan löytyy Salmitalolta!

Olemme huomioineet esteettömyyden, saunaan pääsee myös apuvälineitä käyttäen.

Nyt ota puhelin ja eikun soittamaan

Salmitalon varaukset ja hinta tiedustelut

050 -521 5957