Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Leppävirran kunta on antanut 13.3.2020 tiedotteen korona virukseen varautumisesta. Tiedotteessa sanotaan: “Koronavirukseen liittyvissä varotoimissa noudatetaan yhtenäistä linjaa koko Suomessa”. Soinilansalmen kyläyhdistys toimii myös sen linjan mukaisesti.

https://leppavirta.fi/ajankohtaista/426

Salmitalon Palvelupäivän Kyläkahvila

Tulevana keskiviikkona 18.3.2020 oleva Salmitalon Palvelupäivän Kyläkahvila perutetaan. Kyläkahvilassa ei ole Leppävirran ev.lut srk:n vierailua.

https://www.leppavirranseurakunta.fi/info-ja-asiointi/koronatiedote?p_p_id=fi_kiha_content_web_portlet_ContentPortlet_INSTANCE_loJrDg8xaUlu&p_p_lifecycle=0&p_p_state=normal&p_p_mode=view

Kyläyhdistyskään ei järjestä Kyläkahvilaa palvelupäivään vaan noudatamme yleisiä suosituksia ja linjauksia ottamalla esimerkkiä Pohjois-Savon kylät ry:ltä ”Ikäihmiset kiinni lähiyhteisöön -hankkeen toiminnan ja tapahtumien pääasiallisena kohderyhmänä ovat ikäihmiset tai heidän kanssaan työskentelevät henkilöt, joten perumme hankkeemme virkistyspäivät toistaiseksi”. https://www.pohjois-savonkylat.fi/uutiset/koronavirukseen-varaudutaan-ennakoi/

Olen ollut yhteydessä palvelupäivän yrittäjiin ja he ovat ennalta varattujen aikojen mukaisesti Salmitalolla. Mikäli yleisiin koronavirustartunta ohjeistuksiin tulee muutosta, niin yrittäjät ovat suoraan yhteydessä asiakkaisiin.

Kyläyhdistys tiedottaa kevätkauden Salmitalon Palvelupäivien Kyläkahvilan toiminnasta myös jatkossa.

Kansalaisopiston piirit

Suonenjoen kaupungin verkkosivuilla kerrotaan Sisä-Savon kansalaisopiston tämän hetkisestä linjauksesta. ”Sisä-Savon kansalaisopisto on perunut kaikkien kuntien kevätjuhlat, kevätnäyttelyt ja teatteri-ilmaisutaidon ainealueen esitykset. Muut kansalaisopiston ja liikuntapalveluiden kurssit ja ryhmät jatkuvat toistaiseksi normaalisti.

Osallistujia pyydetään kuitenkin noudattamaan varovaisuutta. Tunnille ei saa tulla flunssaisena ja ulkomailla matkustaneiden tulee välttää osallistumista toimintaan kahden viikon ajan. Kursseilla korostetaan hyvää käsi- ja yskimishygieniaa sekä pyritään järjestämään käsien pesumahdollisuus tai käsidesin käyttömahdollisuus. Toiminnassa on syytä välttää lähikontakteja”.

 

Salmitalolta löytyy mahdollisuudet huolehtia hyvästä käsihygieniasta. Toimitaan siis kaikki yhteisvastuullisesti ja ilman paniikin lietsomista, terveellä maalaisjärjellä!

Terveisin

Arja Huovinen

Soinilansalmen kyläyhdistys ry

puheenjohtaja